SANDWICH MED RØGET LAKS

Velsmagende, klassisk røget laksesandwich med en blanding af cremet Hellmann's mayonnaise, flødeost og creme fraiche. Fantastisk til snacks eller fester.

Forberedelsestid

15 min

Del det

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

INGREDIENSER

  • 40 g smør
  • 0,5 dl cremefraiche
  • 0,5 dl flødeost
  • 3 spsk Hellmann's mayonnaise
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 middelstor agurk
  • 2,5 dl vand
  • 1,2 dl hvidvinseddike
  • 40 g sukker
  • 2 spsk nippet frisk dild
  • 4 skiver landbrød
  • 250 g tyndt skåret røget laks

FREMGANGSMÅDE

  1. Smelt smørret i en lille gryde over svag varme, pisk derefter creme fraiche, flødeost og Hellmann’s Mayonnaise i. Koges over meget lav varme under piskning, indtil massen er glat. Rør citronsaft i; hæld over i en lille skål. Dæk til og opbevar i køleskab i mindst 1 time.

  2. Skær agurk i halv på langs, og skær derefter i meget tynde strimler; sæt til side.

  3. Bring vand, eddike og sukker i kog i en lille gryde over høj varme. Fjern den fra varmen og lad det køle af. Tilsæt agurk og 1 spsk. dild. Dæk til og lad det marinere i køleskab mindst 1 time. Derefter drænes agurkerne.

  4. Smør brødet med ostecrememassen, top derefter med laks, syltet agurk og resterende dild.