Saucerne, der redder resterne

En god sauce er perfekt, når du vil give gårsdagens middag nyt liv. Her er tre, der fungerer lige så godt på en regelmæssig tirsdag som til festlige helligdage!

Forberedelsestid

20 min

INGREDIENSER

  • dild
  • citron
  • chili
  • løg
  • oliven
  • Feta
  • mynte
  • æg
  • Rejer
  • løg

FREMGANGSMÅDE

  1. En god sauce er perfekt, når du vil give gårsdagens middag nyt liv. Her er tre, der fungerer lige godt på en helt almindelig tirsdag såvel som til festlige højtider!

  2. Rør 1½ dl Hellmann's mayonnaise sammen med 50 g smuldret fetaost, ½ lille hakket rødløg, 10 skiver sorte oliven og 2 spsk. hakket mynte. Smager godt til en rest kylling eller lam.

  3. Bland 1½ dl Hellmann's mayonnaise med ½ dl hakket dild, 1 spsk. revet citronskal og 1 tsk. finthakket rød chili. Passer godt til alle typer laks.

  4. Hak 2 hårdkogte æg, 150 g pillede rejer eller kold- eller varmrøget laks og 2 forårsløg. Bland med 1 dl Hellmann's mayonnaise. Smøres på brød, f.eks. fladbrød, sammen med salat.