Bacon & Avocado-Mayo Burger

Fantastisk baconburger med Hellmann's mayonnaise og avocado dressing
  • 10 Minutes

    Cooking Time

  • Let

    Difficulty

  • 20 Minutes

    Prep Time

  • 4 People

    Serves

INGREDIENSER

  • 400g magert hakket oksekød
  • 4 skiver bacon
  • 2 tomater 2 tomater
  • 1 lille rødløg
  • 4 hamburgerboller

Til avocado mayonnaise:

  • 2 spsk* Hellmann's Real Mayonnaise
  • 1 moden avocado
  • 1/2 lime
  • Peber

FREMGANGSMÅDE

  1. Tilsæt det hakkede kød i en mellemstor skål, smag til med peber og bland godt. Del kødet i 4 lige store kugler og form dem til burgere med håndfladen.

  2. Skær avocadoen på midten, fjern stenen og skær den derefter i store tern.

  3. Læg avocadoen i en lille skål og tilsæt mayonnaise, saft og skal af lime, smag til med peber og bland godt.

  4. Forvarm en grill eller pande. Skær hver bøf i strimler. Top med dressingen, rødløg og rucola.

  5. Steg burgerne i 3-4 minutter på hver side, alt efter hvordan du vil have dem. Når de er klar, sæt dem til side, men hold dem varme. Steg bacon 1 minut på hver side, indtil sprøde.

  6. Læg burgerne på brødet, top med tomater, løg og avocado mayonnaisen, pynt med bacon og server. Serveres med en grøn salat

INGREDIENSER

Burger

NÆRINGSSTOFFER

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving