Skip to:

Bacon & Avocado-Mayo Burger
-
10 Minutes
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
20 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
INGREDIENSER
- 400g magert hakket oksekød
- 4 skiver bacon
- 2 tomater 2 tomater
- 1 lille rødløg
- 4 hamburgerboller
Til avocado mayonnaise:
- 2 spsk* Hellmann's Real Mayonnaise
- 1 moden avocado
- 1/2 lime
- Peber
FREMGANGSMÅDE
-
Tilsæt det hakkede kød i en mellemstor skål, smag til med peber og bland godt. Del kødet i 4 lige store kugler og form dem til burgere med håndfladen.
-
Skær avocadoen på midten, fjern stenen og skær den derefter i store tern.
-
Læg avocadoen i en lille skål og tilsæt mayonnaise, saft og skal af lime, smag til med peber og bland godt.
-
Forvarm en grill eller pande. Skær hver bøf i strimler. Top med dressingen, rødløg og rucola.
-
Steg burgerne i 3-4 minutter på hver side, alt efter hvordan du vil have dem. Når de er klar, sæt dem til side, men hold dem varme. Steg bacon 1 minut på hver side, indtil sprøde.
-
Læg burgerne på brødet, top med tomater, løg og avocado mayonnaisen, pynt med bacon og server. Serveres med en grøn salat
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|
INGREDIENSER