Skip to:
Skip to:
Want $1 off your next purchase? Sign Up Now
Forberedelsestid
20 Minutes
Tilberedningstid
10 Minutes
Tilsæt det hakkede kød i en mellemstor skål, smag til med peber og bland godt. Del kødet i 4 lige store kugler og form dem til burgere med håndfladen.
Skær avocadoen på midten, fjern stenen og skær den derefter i store tern.
Læg avocadoen i en lille skål og tilsæt mayonnaise, saft og skal af lime, smag til med peber og bland godt.
Forvarm en grill eller pande. Skær hver bøf i strimler. Top med dressingen, rødløg og rucola.
Steg burgerne i 3-4 minutter på hver side, alt efter hvordan du vil have dem. Når de er klar, sæt dem til side, men hold dem varme. Steg bacon 1 minut på hver side, indtil sprøde.
Læg burgerne på brødet, top med tomater, løg og avocado mayonnaisen, pynt med bacon og server. Serveres med en grøn salat