Blinis med laks, røg og rogn

Blinis med laks, røg og rogn

Rigtig gode blinis med laks, rygeost og rogn
  • Forberedelsestid

    15 Minutes

  • Tilberedningstid

    15 Minutes

INGREDIENSER

  • 100 g rygeost uden kommen
  • 3 spsk Hellmann's mayonnaise
  • salt og groftkværnet peber
  • 1/2 økocitron, revet skal og saft
  • 6 radiser
  • 2 spsk finthakket dild
  • 12 færdiglavede blinis
  • 12 skiver røget laks
  • 50 g ørredrogn eller stenbiderrogn
  • Frisk kørvel

FREMGANGSMÅDE

  1. Rør rygeosten til den er blød og uden klumper. Rør Hellmann’s mayonnaise i og smag til med salt og peber, revet citronskal og -saft.

  2. Skær radiser i små tern og bland dem i rygeostcremen sammen med den finthakkede dild.

  3. Kom lidt rygeostcreme på de færdiglavede blinis og fordel laksen herpå.

  4. Top med rygeostcreme, friske kørvelblade og et drys groftkværnet peber og revet citronskal.