Laksebowl med Hvedekerner

En mættende laksebowl fuld af smag med Hellmann’s Avocado & Lime Sauce!
  • Forberedelsestid

    10 Minutes

  • Tilberedningstid

    15 Minutes

INGREDIENSER

  • 400 gram gravad laks Skåret i 1 cm tern
  • 2 spsk grovkornet sennep
  • 2 spsk frisk dild hakket
  • 2 spsk purløg hakket
  • 200 gram hvedekerner gerne durum
  • 50 ml hvidvinseddike
  • olivenolie
  • salt
  • peber Stødt eller friskkværnet

Toppings

  • 1 dl rødløg syltet
  • 1 agurk Skrællet og skåret I tern
  • 1 bundt friske asparges snittede
  • 1 bundt radisser
  • 4 spsk stenbiderrogn
  • Hellmann’s Avocado & Lime Sauce
  • dild

FREMGANGSMÅDE

  1. Kog hvedekernerne ifølge opskriften på pakken og smag til med hvidvinseddike, olivenolie, salt og peber. Køl godt.

  2. Fjern skindet på laksen og skær den i 1 x 1 cm tern.

  3. Krydr laksen med urter, peber og grovkornet sennep. Køl godt.

  4. Rens radisserne og skær dem i tynde skiver. Skær aspargesen i skiver og agurken i tern.

  5. Fordel hvedekernerne i skåle, kom de øvrige ingredienser ovenpå og afslut med at drizzle Hellmann’s Avocado & Lime Sauce over.