Cheeseburger

Denne cheeseburger bliver ekstra god med Hellmanns Klassiske Burgersauce, som giver et cremet og velsmagende præg til hver bid. Et perfekt måltid til enhver lejlighed!
  • Forberedelsestid

    15 Minutes

  • Tilberedningstid

    15 Minutes

INGREDIENSER

  • 4 brioche boller
  • 600 gram hakket kød
  • 4 cheddar ost skiver
  • 2 dl Hellmann's Classic Burger Sauce
  • 2 skiver syltet agurk
  • 1 bøftomat i skiver
  • 4 Salatblad
  • salt og peber

FREMGANGSMÅDE

  1. Form det hakkede kød til fire bøffer af samme størrelse. Krydr bøfferne med salt og peber.

  2. Hæld olie på en varm pande og steg bøfferne på begge sider, indtil de får den ønskede form. Middelhøj varme i ca. 5 min. Lad osten smelte på bøfferne efter et par minutter.

  3. Rist bollerne, og fordel burgersaucen på begge sider.

  4. Fyld til sidst burgerne med syltede agurkskiver, tomat og salatblade.