Skip to:

Cheeseburger
Denne cheeseburger bliver ekstra god med Hellmanns Klassiske Burgersauce, som giver et cremet og velsmagende præg til hver bid. Et perfekt måltid til enhver lejlighed!
-
15 Minutes
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
15 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
INGREDIENSER
- 4 brioche boller
- 600 gram hakket kød
- 4 cheddar ost skiver
- 2 dl Hellmann's Classic Burger Sauce
- 2 skiver syltet agurk
- 1 bøftomat i skiver
- 4 Salatblad
- salt og peber
FREMGANGSMÅDE
-
Form det hakkede kød til fire bøffer af samme størrelse. Krydr bøfferne med salt og peber.
-
Hæld olie på en varm pande og steg bøfferne på begge sider, indtil de får den ønskede form. Middelhøj varme i ca. 5 min. Lad osten smelte på bøfferne efter et par minutter.
-
Rist bollerne, og fordel burgersaucen på begge sider.
-
Fyld til sidst burgerne med syltede agurkskiver, tomat og salatblade.