Steak Baguette

Velsmagende bøf og løg sandwich med Hellmann's mayonnaise og sennep
  • 15 Minutes

    Cooking Time

  • Let

    Difficulty

  • 10 Minutes

    Prep Time

  • 4 People

    Serves

INGREDIENSER

  • 4 bøffer (600 g)
  • 4 spsk* Hellmann’s Light Mayonnaise
  • 1 baguette
  • En lille pose rucola
  • 2 rødløg
  • 1 spsk engelsk sennep
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk balsamicoeddike
  • Peber

FREMGANGSMÅDE

  1. Læg kødet på en flad tallerken, pensl med en spiseskefuld olivenolie og peber.

  2. Steg løg resten af olivenolien i 5-8 minutter, eller indtil det begynder at karamellisere. Tilsæt balsamico og varm det yderligere et minut.

  3. Bland mayonnaise og engelsk sennep i en lille skål.

  4. Forvarm en grill eller pande. Steg bøfferne 1-2 minutter på hver side, eller indtil de er som du foretrækker dem.

  5. Skær bøffen i strimler og læg mellem baguetten. Garnere med dressing, rødløg og rucola. Krydr med peber og server. Serveres med crudité

INGREDIENSER

Street Food

NÆRINGSSTOFFER

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving