Skip to:

Steak Baguette
Velsmagende bøf og løg sandwich med Hellmann's mayonnaise og sennep
-
15 Minutes
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
10 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
INGREDIENSER
- 4 bøffer (600 g)
- 4 spsk* Hellmann’s Light Mayonnaise
- 1 baguette
- En lille pose rucola
- 2 rødløg
- 1 spsk engelsk sennep
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk balsamicoeddike
- Peber
FREMGANGSMÅDE
-
Læg kødet på en flad tallerken, pensl med en spiseskefuld olivenolie og peber.
-
Steg løg resten af olivenolien i 5-8 minutter, eller indtil det begynder at karamellisere. Tilsæt balsamico og varm det yderligere et minut.
-
Bland mayonnaise og engelsk sennep i en lille skål.
-
Forvarm en grill eller pande. Steg bøfferne 1-2 minutter på hver side, eller indtil de er som du foretrækker dem.
-
Skær bøffen i strimler og læg mellem baguetten. Garnere med dressing, rødløg og rucola. Krydr med peber og server. Serveres med crudité
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|
INGREDIENSER