Skip to:

CHOKOLADEKAGE
AFSLUT PÅSKEFROKOSTEN MED HELLMANN’S CHOKOLADEKAGE
-
15 Minutes
Cooking Time
-
Let,Medium
Difficulty
-
15 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
INGREDIENSER
- 500 g hvedemel
- 150 g usødet kakaopulver
- 11/4 tsk natron
- 1/4 tsk bagepulver
- 3 æg
- 400 g sukker
- 1 tsk vanilla ekstrakt
- 2,5 dl Hellmann's mayonnaise
- 3 dl vand
- Frosting eller kakaoglasur
FREMGANGSMÅDE
-
Forvarm ovnen til 180°C og smør formen – gerne 23 cm i diameter og drys med mel. Sæt til side.
-
Bland mel, kakao, natron og bagepulver i en skål. Sæt til side.
-
Pisk æg, sukker og vanilje i stor skål indtil det er let og luftigt, ca. 3 minutter. Tilsæt Hellmann’s Mayon-naise og pisk i lav hastighed indtil den er blandet
-
Bland/pisk nu melblandingen og vandet sammen med massen, begynd og slut med melblandingen.
-
Hæld i den forberedte form.
-
Bages 30 minutter, afkøles i 10 minutter på en rist; fjern formen fra kagen og afkøl helt.
-
Frost med din yndlingsfrostning eller pynt med glasur og hindbær.
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|