Skip to:

Dine Perfekte Rosmarinfritter
En burger uden fritter er som en regnvejrsdag uden regnbue - der mangler noget! På trods af det, er fritterne for mange blot en eftertanke. Det tror vi ikke på hos Hellmann's: en storslået burger fortjener storslåede fritter! Vi afprøvede denne opskrift i vores egne køkkener og alle der prøvede dem gav os en enstemmig tommelfinger opad! Prøv dem selv og husk at dyppe dem i Hellmann's Mayonnaise.
-
20 Minutes
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
30 Minutes
Prep Time
-
2 People
Serves
INGREDIENSER
- 4 store kartofler
- 1 kop vand
- 400 ml vegetabilsk olie
- 1 bundt rosmarin
- Hellmann’s Mayonnaise
- salt
FREMGANGSMÅDE
-
Skræl eller blot vask kartoflerne og skær dem i strimler. Læg dem i blød i ca. 30 minutter for at trække stivelsen ud.
-
Varm olien op til ca. 170° C. Hæld alt overskydende vand fra og tør kartoflerne for at sikre, at de er tørre.
-
Når kartoflerne flyder til overfladen af olien, skal du være mere opmærksom og lade dem blive gyldenbrune. Drys dem herefter med salt og hakket rosmarin.
-
De perfekte rosmarinfritter smager bedst, når de er serveret med lækker Hellmann’s Mayonnaise.
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|
INGREDIENSER