Panini met Hellmann's Olive Oil

Kalkun Panini

Denne fantastiske kalkun panini med lag af smeltet ost, soltørret tomat, kalkun og cremet Hellmann's er svær at modstå, mår man er lækkersulten. Eller på et hvilket som helst andet tidspunkt!
  • 5 Minutes

    Cooking Time

  • Let

    Difficulty

  • 15 Minutes

    Prep Time

  • 2 People

    Serves

INGREDIENSER

  • 2 ciabatta boller, halveret
  • 2 spiseskefulde Hellmann's Real Mayonnaise
  • 100g røget kalkunbryst i skiver
  • 2 soltørrede tomater finthakket
  • 1 rød peberfrugt pebber, stegt og snittet
  • 2 skiver provolone ost, begge skiver halveret
  • 1 spiseskefuld basilikumpesto

FREMGANGSMÅDE

  1. Smør ciabatta bollerne med Hellmann's Mayo og top op med kalkun, soltørret tomat, rød peber og Provolone ost. Top med frisk basilikum pesto.

  2. Steg dine paninis i en toaster eller på panden i lidt fedtstof, til de er gyldne, og osten er begyndt at smelte.

INGREDIENSER

Street Food

NÆRINGSSTOFFER

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving