Skip to:

Kalkun Panini
Denne fantastiske kalkun panini med lag af smeltet ost, soltørret tomat, kalkun og cremet Hellmann's er svær at modstå, mår man er lækkersulten. Eller på et hvilket som helst andet tidspunkt!
-
5 Minutes
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
15 Minutes
Prep Time
-
2 People
Serves
INGREDIENSER
- 2 ciabatta boller, halveret
- 2 spiseskefulde Hellmann's Real Mayonnaise
- 100g røget kalkunbryst i skiver
- 2 soltørrede tomater finthakket
- 1 rød peberfrugt pebber, stegt og snittet
- 2 skiver provolone ost, begge skiver halveret
- 1 spiseskefuld basilikumpesto
FREMGANGSMÅDE
-
Smør ciabatta bollerne med Hellmann's Mayo og top op med kalkun, soltørret tomat, rød peber og Provolone ost. Top med frisk basilikum pesto.
-
Steg dine paninis i en toaster eller på panden i lidt fedtstof, til de er gyldne, og osten er begyndt at smelte.
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|
INGREDIENSER