Skip to:

Franske Fritter
Drop køen til den lokale tag-away joint til fordel for nogle hjemmelavet fritter serveret med en lækker Hellmann's dip sauce lavet på ost, chili og mayo.
-
45 Minutes
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
15 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
INGREDIENSER
- 4 store kartofler, vaskede og skrællede
- 2 spsk vegetabilsk olie
- 4 spsk Hellmann's Real mayo
- 1 rød chili, fint hakket
- 1 teske trøffelolie
- 80g revet parmesan eller mozzarella
FREMGANGSMÅDE
-
Forvarm ovnen til 200 grader.
-
Skær kartoflerne i lige lange skiver, placer i en brædepande og sprinkl med olien. Placer i midten af ovnen i 30-40 minutter eller til, at pomfritterne begynder at blive brune.
-
I mellemtiden blander du Hellmann's Real mayo med chili, trøffel olie og ost.
-
Tag fritterne ud. Top dem med dippen og sæt dem retur i ovnen i 5-6 minutter, til osten begynder at blive brun.
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|
INGREDIENSER