Hurtig Hollandaise

Hurtig og nem Hollandaise sauce tilberedt på Hellmann's Real Mayonnaise og Dijon sennep.
  • 10 Minutes

    Cooking Time

  • Let

    Difficulty

  • 5 Minutes

    Prep Time

  • 6 People

    Serves

INGREDIENSER

  • 1 1/2 spsk hvidvinseddike
  • 1 æggeblomme
  • 6 spsk e Hellmann's Real Mayo
  • 1 teske Maille Dijon sennep
  • stødt sort peber

FREMGANGSMÅDE

  1. I en lille saucegryde, fyld 1/3 med vand og sæt det til at koge.

  2. I en medium skål, som kommer til at "svæve" over vandet, blandes alle ingredienserne.

  3. Placer skålen over vandet and pisk kontinuerligt i 4-6 minutter, til saucen begynder at få en tykkere struktur.

  4. Server med det samme.

  5. Perfekt til asparges med pocheret egg som Eggs Benedict. Eller hvis du er eventyrlysten, så brug den til en burger?

INGREDIENSER

Andre Retter Og Fritter

NÆRINGSSTOFFER

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving