Hurtig Hollandaise

Hurtig og nem Hollandaise sauce tilberedt på Hellmann's Real Mayonnaise og Dijon sennep.
  • Forberedelsestid

    5 Minutes

  • Tilberedningstid

    10 Minutes

INGREDIENSER

  • 1 1/2 spsk hvidvinseddike
  • 1 æggeblomme
  • 6 spsk e Hellmann's Real Mayo
  • 1 teske Maille Dijon sennep
  • stødt sort peber

FREMGANGSMÅDE

  1. I en lille saucegryde, fyld 1/3 med vand og sæt det til at koge.

  2. I en medium skål, som kommer til at "svæve" over vandet, blandes alle ingredienserne.

  3. Placer skålen over vandet and pisk kontinuerligt i 4-6 minutter, til saucen begynder at få en tykkere struktur.

  4. Server med det samme.

  5. Perfekt til asparges med pocheret egg som Eggs Benedict. Eller hvis du er eventyrlysten, så brug den til en burger?