Skip to:

Hurtig Hollandaise
Hurtig og nem Hollandaise sauce tilberedt på Hellmann's Real Mayonnaise og Dijon sennep.
-
10 Minutes
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
5 Minutes
Prep Time
-
6 People
Serves
INGREDIENSER
- 1 1/2 spsk hvidvinseddike
- 1 æggeblomme
- 6 spsk e Hellmann's Real Mayo
- 1 teske Maille Dijon sennep
- stødt sort peber
FREMGANGSMÅDE
-
I en lille saucegryde, fyld 1/3 med vand og sæt det til at koge.
-
I en medium skål, som kommer til at "svæve" over vandet, blandes alle ingredienserne.
-
Placer skålen over vandet and pisk kontinuerligt i 4-6 minutter, til saucen begynder at få en tykkere struktur.
-
Server med det samme.
-
Perfekt til asparges med pocheret egg som Eggs Benedict. Eller hvis du er eventyrlysten, så brug den til en burger?
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|
INGREDIENSER