Skip to:

Jerk Chicken
Chicken Supremes med Hellmann's mayonnaise og krydderier, serveret med lækker karamelliseret ananas
-
25 Minutes
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
135 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
INGREDIENSER
- 4 kyllingebryst
- 1 spsk Hellmann's Real Mayonnaise
- 1 spsk olivenolie
- 2 lime
- 1 scotch bonnet chilli
- 1 tsk kanel
- 1 tsk allehånde
- Koriander
- timian
- Ananas
FREMGANGSMÅDE
-
Bland mayonnaise, olivenolie, saft og skal fra en lime, chili, kanel, allehånde, koriander og timian i en mellemstor skål.
-
Dæk kyllinge stykkerne med blandingen, og marinere den i køleskabet i et par timer.
-
Forvarm en pande eller en grill.
-
Skræl og skær ananasen i fire dele, fjern den hårde midterstykke og skær hvert stykke i halv. Krydr med peber.
-
Tilbered kyllingen på grillen eller pande i 20 minutter eller indtil de er færdige. Drej lejlighedsvis og hold dem varme, når de er klar.
-
Grill ananasen i 4-5 minutter på hver side, eller indtil ananasen begynder at karamellisere. Perfekt til grillede grøntsager
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|
INGREDIENSER