Jerk Chicken

Chicken Supremes med Hellmann's mayonnaise og krydderier, serveret med lækker karamelliseret ananas
  • Forberedelsestid

    135 Minutes

  • Tilberedningstid

    25 Minutes

INGREDIENSER

  • 4 kyllingebryst
  • 1 spsk Hellmann's Real Mayonnaise
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 lime
  • 1 scotch bonnet chilli
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk allehånde
  • Koriander
  • timian
  • Ananas

FREMGANGSMÅDE

  1. Bland mayonnaise, olivenolie, saft og skal fra en lime, chili, kanel, allehånde, koriander og timian i en mellemstor skål.

  2. Dæk kyllinge stykkerne med blandingen, og marinere den i køleskabet i et par timer.

  3. Forvarm en pande eller en grill.

  4. Skræl og skær ananasen i fire dele, fjern den hårde midterstykke og skær hvert stykke i halv. Krydr med peber.

  5. Tilbered kyllingen på grillen eller pande i 20 minutter eller indtil de er færdige. Drej lejlighedsvis og hold dem varme, når de er klar.

  6. Grill ananasen i 4-5 minutter på hver side, eller indtil ananasen begynder at karamellisere. Perfekt til grillede grøntsager