Skip to:

Lun sandwich med skinke, cheddar og dijonmayo
Lune sandwich er lette at lave, og så kan du bruge det, du allerede har i køleskabet. Samtidig kan de forskellige sandwich tilpasses til de enkelte familiemedlemmers smagspræferencer, så alle bliver glade.
-
0 Minute
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
15 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
INGREDIENSER
- 8 skiver surdejsbrød
- 2 spsk smør (til stegning) + 2 spsk smør (til at smøre på brødet)
- 4 tykke skiver juleskinke
- 16 tykke skiver cheddarost
- 1 dl Hellmann's mayonnaise
- 1 spsk dijonsennep
- 2 spsk purløg (blandes med senneppen) + 2 spsk hakket purløg (til pynt)
FREMGANGSMÅDE
-
Smør brødet med 2 spsk. smør. Fordel skinke og ost på 4 skiver brød. Læg de resterende brødskiver over, og klem sammen. Steg sandwichene sprøde på hver side i 2 spsk. smør på en pande.
-
Mayonnaise blendes med sennep og 2 spsk. purløg. Server mayonnaisen til sandwichene, og pynt med 2 spsk. ekstra purløg.
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|