Lun sandwich med skinke, cheddar og dijonmayo

Lun sandwich med skinke, cheddar og dijonmayo

Lune sandwich er lette at lave, og så kan du bruge det, du allerede har i køleskabet. Samtidig kan de forskellige sandwich tilpasses til de enkelte familiemedlemmers smagspræferencer, så alle bliver glade.
  • Forberedelsestid

    15 Minutes

  • Tilberedningstid

    0 Minute

INGREDIENSER

  • 8 skiver surdejsbrød
  • 2 spsk smør (til stegning) + 2 spsk smør (til at smøre på brødet)
  • 4 tykke skiver juleskinke
  • 16 tykke skiver cheddarost
  • 1 dl Hellmann's mayonnaise
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2 spsk purløg (blandes med senneppen) + 2 spsk hakket purløg (til pynt)

FREMGANGSMÅDE

  1. Smør brødet med 2 spsk. smør. Fordel skinke og ost på 4 skiver brød. Læg de resterende brødskiver over, og klem sammen. Steg sandwichene sprøde på hver side i 2 spsk. smør på en pande.

  2. Mayonnaise blendes med sennep og 2 spsk. purløg. Server mayonnaisen til sandwichene, og pynt med 2 spsk. ekstra purløg.