Skip to:
Skip to:
Want $1 off your next purchase? Sign Up Now
Forberedelsestid
15 Minutes
Tilberedningstid
15 Minutes
Smelt smørret i en lille gryde over svag varme, pisk derefter creme fraiche, flødeost og Hellmann’s Mayonnaise i. Koges over meget lav varme under piskning, indtil massen er glat. Rør citronsaft i; hæld over i en lille skål. Dæk til og opbevar i køleskab i mindst 1 time.
Skær agurk i halv på langs, og skær derefter i meget tynde strimler; sæt til side.
Bring vand, eddike og sukker i kog i en lille gryde over høj varme. Fjern den fra varmen og lad det køle af. Tilsæt agurk og 1 spsk. dild. Dæk til og lad det marinere i køleskab mindst 1 time. Derefter drænes agurkerne.
Smør brødet med ostecrememassen, top derefter med laks, syltet agurk og resterende dild.