Skip to:

Sild med et asiatisk touch
En klassiker på buffetbordet er sild. Med spændende smage som thaibasilikum og citrongræs bliver den noget særligt.
-
0 Minute
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
10 Minutes
Prep Time
-
8 People
Serves
INGREDIENSER
- 2 pakke 5 minutters sild (á 420 g)
- 2 g Hellmann's mayonnaise
- 1 1/2 potte thaibasilikum
- 2 stk citrongræs
- 2 knsp tørrede chiliflager
- Pynt: Thaibasilikum
FREMGANGSMÅDE
-
Lad silden dryppe af, og skær den i mindre stykker. Blend mayonnaise og thaibasilikum med en stavblender.
-
Skær ca. 4 cm af roden på de to stykker citrongræs. Knus rodstykkerne med bagsiden af knivhåndtaget, og hak dem derefter fint. Bland sild og citrongræs i mayonnaisen, og krydr med chiliflager.
-
Lad silden stå og trække i køleskabet i ca. 3 timer inden servering, så smagen sætter sig.
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|