Skip to:

Spansk Omelet
Denne spanske omelet vil holde dig kørende hele dagen! Forkæl dig selv med den fantastiske blanding af chorizo, kartofler, æg og Hellmann's Real Mayonnaise!
-
25 Minutes
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
10 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
INGREDIENSER
- 6 store æg
- 2 spsk Hellmann's Mayo
- 2 spsk hakket persille
- 1/2 tsk stødt peber
- 1 spiseskefuld oliven olie
- 50g spansk chorizo, hakket
- 400g nye kartofler, kogt og skiveskåret
- 1 løg hakket
FREMGANGSMÅDE
-
Forvarm ovnen til 180 grader.
-
Bland æg, Hellmann's Mayo, persille og sort peber og pisk sammen. Sæt til side.
-
Varm olien i stor pande. Tilføj løg og de forkogte kartofler. Steg i 5 minutter på mellem varme til løgene har en blød struktur og er begyndt at blive brune.
-
Hæld ægge-blandingen i panden og steg i 2 minutter på mellem varme.
-
Sæt panden i ovnen i 15 minutter, eller til æggene er fuldt sat i midten.
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|
INGREDIENSER