Trøffelburger

Trøffelburgere bliver endnu bedre, når du tilføjer Hellmanns trøffelmayonnaise, et cremet præg til dine saftige bøffer toppet med smagfuld Västerbottenost og syltede rødløg, serveret på ristede kartoffelboller.
  • 15 Minutes

    Cooking Time

  • Let

    Difficulty

  • 15 Minutes

    Prep Time

  • 4 People

    Serves

INGREDIENSER

  • 4 kartoffel boller
  • 600 gram hakkekød
  • 4 skiver ost
  • 2 dl Hellmann's trøffelmayonnaise
  • 2 dl syltede rødløg
  • salt og peber

FREMGANGSMÅDE

  1. Form det hakkede kød til fire bøffer af samme størrelse. Krydr bøfferne med salt og peber.

  2. Hæld olie på en varm pande og steg bøfferne på begge sider, indtil de får den ønskede form. Middelhøj varme i ca. 5 min. Lad osten smelte på bøfferne efter et par minutter.

  3. Rist bollerne, og fordel mayonnaisen på begge sider.

  4. Fyld til sidst burgerne.