Skip to:

Trøffelburger
Trøffelburgere bliver endnu bedre, når du tilføjer Hellmanns trøffelmayonnaise, et cremet præg til dine saftige bøffer toppet med smagfuld Västerbottenost og syltede rødløg, serveret på ristede kartoffelboller.
-
15 Minutes
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
15 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
INGREDIENSER
- 4 kartoffel boller
- 600 gram hakkekød
- 4 skiver ost
- 2 dl Hellmann's trøffelmayonnaise
- 2 dl syltede rødløg
- salt og peber
FREMGANGSMÅDE
-
Form det hakkede kød til fire bøffer af samme størrelse. Krydr bøfferne med salt og peber.
-
Hæld olie på en varm pande og steg bøfferne på begge sider, indtil de får den ønskede form. Middelhøj varme i ca. 5 min. Lad osten smelte på bøfferne efter et par minutter.
-
Rist bollerne, og fordel mayonnaisen på begge sider.
-
Fyld til sidst burgerne.