Trøffelburger

Trøffelburgere bliver endnu bedre, når du tilføjer Hellmanns trøffelmayonnaise, et cremet præg til dine saftige bøffer toppet med smagfuld Västerbottenost og syltede rødløg, serveret på ristede kartoffelboller.
  • Forberedelsestid

    15 Minutes

  • Tilberedningstid

    15 Minutes

INGREDIENSER

  • 4 kartoffel boller
  • 600 gram hakkekød
  • 4 skiver ost
  • 2 dl Hellmann's trøffelmayonnaise
  • 2 dl syltede rødløg
  • salt og peber

FREMGANGSMÅDE

  1. Form det hakkede kød til fire bøffer af samme størrelse. Krydr bøfferne med salt og peber.

  2. Hæld olie på en varm pande og steg bøfferne på begge sider, indtil de får den ønskede form. Middelhøj varme i ca. 5 min. Lad osten smelte på bøfferne efter et par minutter.

  3. Rist bollerne, og fordel mayonnaisen på begge sider.

  4. Fyld til sidst burgerne.