CHILI, URTE OG KARRY DIP

3 X DIP - HURTIGT OG ENKELT!CHILI, URTE OG KARRY

Hvad er en grillbuffet uden Hellmann’s? Med Hellmann’s og et par enkle ingredienser kan du lave de bedste dip og dressinger på ingen tid.
  • Forberedelsestid

    10 Minutes

  • Tilberedningstid

    0 Minute

INGREDIENSER

  • CHILIMAYO
  • 2,5 dl Hellmann's mayonnaise
  • 3 tsk Sriracha chili sauce
  • 2 tsk sambal oelek (eller asiatisk chili / hvidløgssauce)
  • 1 tsk citronsaft (eller limesaft)
  • KARRY MAYO
  • 1,5 dl Hellmann's mayonnaise
  • 3 tsk karrypulver
  • 2 tsk citronsaft
  • URTEMAYO
  • 2 dl Hellmann's mayonnaise
  • 15 g persille og dild
  • 15 g purløg

FREMGANGSMÅDE

  1. CHILIMAYO : Pisk alle ingredienserne grundigt sammen. Vil du have det stærkere tilføjes mere sambal oelek!

  2. KARRYMAYO: Bland mayonnaise, karrypulver og citronsaft i en skål og rør godt. Smag til med ekstra karry, hvis du vil have den stærkere. Tips! Rist karrypulveret i en stegepande for en mere intens og rundere smag af karry!

  3. URTEMAYO: Fjern persilleblade og dild fra stilken og hak begge dele fint. Hak purløgene fint og blandurterne. Tilsæt Hellmann’s Mayonnaise og bland alt grundigt.