Skip to:

Græskarsandwich
En sandwich, som drømme er lavet af. Lavet med lækkert surdejsbrød, ristet græskar, arugula, tomater og solsikkefrø.
-
30 Minutes
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
15 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
INGREDIENSER
- 1/2 friskt græskar i skiver (brug alternativt butternut squash)
- 3 spsk Hellmann's Vegan mayonnaise opdelt
- 1/2 kop halverede cherrytomater eller druetomater
- 4 skiver surdejsbrød grillet eller ristet
- 70 g rucolasalat
- 3 spsk ristede græskarkerner
FREMGANGSMÅDE
-
Opvarm ovnen til 220 °C. Vend græskarret med 1 spsk. Hellmann's® Vegan mayonnaise på en bageplade belagt med bagepapir. Krydr eventuelt med salt og peber.
-
Rist i 20 minutter. Tag bagepladen ud af ovnen, og vend græskarret. Tilsæt tomater. Sæt i ovnen igen, og rist i 10-15 minutter, indtil tomaterne er bløde, og græskarret er gyldent og mørt.
-
Smør brødet med resten af Hellmann's® Vegan mayonnaise. Tilsæt 2 skiver græskar, tomater og rucola. Drys med græskarkerner, og læg derefter anden halvdel af brødet ovenpå. Velbekomme!
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|