Græskarsandwich

Græskarsandwich

En sandwich, som drømme er lavet af. Lavet med lækkert surdejsbrød, ristet græskar, arugula, tomater og solsikkefrø.
  • Forberedelsestid

    15 Minutes

  • Tilberedningstid

    30 Minutes

INGREDIENSER

  • 1/2 friskt græskar i skiver (brug alternativt butternut squash)
  • 3 spsk Hellmann's Vegan mayonnaise opdelt
  • 1/2 kop halverede cherrytomater eller druetomater
  • 4 skiver surdejsbrød grillet eller ristet
  • 70 g rucolasalat
  • 3 spsk ristede græskarkerner

FREMGANGSMÅDE

  1. Opvarm ovnen til 220 °C. Vend græskarret med 1 spsk. Hellmann's® Vegan mayonnaise på en bageplade belagt med bagepapir. Krydr eventuelt med salt og peber.

  2. Rist i 20 minutter. Tag bagepladen ud af ovnen, og vend græskarret. Tilsæt tomater. Sæt i ovnen igen, og rist i 10-15 minutter, indtil tomaterne er bløde, og græskarret er gyldent og mørt.

  3. Smør brødet med resten af Hellmann's® Vegan mayonnaise. Tilsæt 2 skiver græskar, tomater og rucola. Drys med græskarkerner, og læg derefter anden halvdel af brødet ovenpå. Velbekomme!