Grøntsagsdip med røget rosenpebermayo

Grøntsagsdip med røget rosenpebermayo

En meget enkel og lækker dip, som får en pebret og lidt blomsteragtig smag fra rosenpeberet, og paprikapulveret giver en fin røget smag. Perfekt til at dyppe valgfrie grøntsager i, men passer også godt til stegte rodfrugter og grøntsager.
  • Forberedelsestid

    15 Minutes

  • Tilberedningstid

    0 Minute

INGREDIENSER

  • 2 dl Hellmann's Vegan mayonnaise
  • 2 tsk knust rosenpeber
  • 4 knsp røget paprika
  • 1 knsp. salt
  • Tilbehør: 1/2 blomkål
  • 1 agurk
  • 2 gulerødder
  • 1 rød peberfrugt

FREMGANGSMÅDE

  1. Bland mayonnaise, rosenpeber, paprika og salt.

  2. Rens, og skær blomkålen i mindre buketter. Skær agurken i stave. Skræl gulerødderne, og skær dem i stave. Fjern kernerne, og skær peberfrugten i strimler.

  3. Dyp grøntsagerne i mayonnaisen – mums!