INGREDIENSER
- 4 slidersburgere gerne vegetariske
- 4 brioche miniburgerbrød
- 4 skiver cheddarost
- 2 skiver ananas i små tern
- 2 store rødbeder i tynde skiver
- 40 g grillede røde peberfrugter i skiver
- salat
- Honning- og sennepsmayonnaise: 1 dl Hellmann's mayonnaise
- 2 spsk Maille dijonsennep
- 2 spsk honning flydende
- Avokadosalat: 75 g syltede agurker
- 1 spsk Maille dijonsennep
- 1 avocado
- 1,5 tsk limejuice
- 2 tsk hakket frisk koriander
FREMGANGSMÅDE
-
Blend syltede agurker, avocado, limejuice, koriander og Maille Dijon Sennep i en blender til du har en grov avocadosalat
-
Lav honning- og sennepmayonnaisen ved at blande Hellmann’s Mayonnaise, honning og Maille Dijon Sennep.
-
Grill burgerne og varm burgerbrødene. Hvis du vil have cheddarost, skal du placere disse oven på burgerne, når du har vendt dem om.
-
Del burgerbrødene. Smør bunden med avocadosalat og toppen godt med honning og sennepsmayonnaisen. Tilsæt burgere og top med det ønskede tilbehør.
-
Server med ekstra avocadosalat og mayonnaise i dyppeskåle ved siden af. God fornøjelse!