Skip to:
Skip to:
Forberedelsestid
20 Minutes
Tilberedningstid
20 Minutes
Riv rødkål og gulerødder fint. Skær radiserne i tynde skiver.
Skyl salat og koriander.
Varm falaflerne og pitabrødet op. Fyld pitabrødet med et lag Hellmann's® Vegan mayonnaise og falafel, rødkål, gulerod, salat, radiser og chili. Pynt med koriander. Velbekomme!
Vejledning: Tilsæt kikærter, persille, koriander, forårsløg, hvidløg, sesamfrø, falafel-krydderiblanding, salt, peber i en foodprocessor eller blender, og blend ingredienserne sammen. Skrab siderne efter behov, indtil det hele er godt blandet sammen.
Tilsæt 1 spsk. (~8 g) mel ad gangen, og blend for at samle blandingen, indtil den ikke længere er våd, og du kan forme dejen til en kugle, uden at den hænger fast i hænderne. Smag til med krydderierne efter behov.
Hæld over i en røreskål, tildæk og sæt skålen i køleskabet i 1-2 timer for at gøre den fast. Tip: Hvis du har travlt, kan du afkøle blandingen i fryseren i 45 minutter.
Når dejen er kølet af, form forsigtigt 11-12 små bøffer (ca. 30 g i vægt) (juster mængden, hvis opskriften ændres).
Opvarm en stor pande ved medium varme, og hæld tilstrækkeligt med olie i til at dække panden godt – ca. 2 spsk. (30 ml). Sving panden rundt, så den helt dækket af olie. Læg falafelbøfferne på den varme pande, og steg dem, indtil de er stegt på hver side. Velbekomme!