Vegansk burger med chipotlemayo

Vegansk burger med chipotlemayo

En frisk og velsmagende vegansk burger, hvor du enten kan lave din egen bøf eller vælge en færdiglavet bøf. Toppet med avocado og vores veganske chipotlemayo.
  • Forberedelsestid

    20 Minutes

  • Tilberedningstid

    20 Minutes

INGREDIENSER

  • 1 vegansk bøf efter eget valg eller (se separat opskrift på vegansk bøf)
  • 2 spsk Hellmann's Vegan Chipotle mayonnaise
  • 3 skiver avocado
  • 1/3 revet gulerod (10 g)
  • 1/3 revet rødkål (10 g)
  • 1 spsk (10 g) vegansk margarine
  • 10 g finthakket salat
  • 1 vegansk bolle
  • Grøntsagsbøf: 1/2 kikærter på dåse (100 g) drænede
  • 1 (5 g) forårsløg hakket
  • 3 spsk (10 g) majs
  • 1/2 stk (15 g) gulerod revet
  • 2 spsk (10 g) rasp
  • 2 kviste (3 g) persille hakket
  • 1/4 tsk bagepulver
  • 1/2 spsk mel
  • 1/2 tsk (0,5 g) hvidløgspulver
  • 1/2 tsk (0,5 g) stødt sort peber
  • 1/2 tsk (0,5 g) paprika
  • 1/2 tsk sennep

FREMGANGSMÅDE

  1. Steg den veganske bøf i margarinen

  2. Rist bollerne let

  3. Smør bollerne med Hellmann's® Vegan Chipotle mayonnaise.

  4. Tilsæt finthakket salat, gulerødder, rødkål, avocado og grøntsagsbøf.

  5. Grøntsagsbøf: Blend kikærterne i en foodprocessor.

  6. Hæld dem over i en røreskål, og bland resten af ingredienserne i.

  7. Form grøntsagsblandingen til bøffer, og steg dem langsomt i margarine eller olie.