Skip to:

Bagt kartoffel
Prøv en lækker nyfortolkning af den klassiske bagte kartoffel. Bagt kartoffel med cremet Hellmann's Vegan mayonnaise, røgede bønner og sprøde hakkede løg.
-
40 Minutes
Cooking Time
-
Medium
Difficulty
-
20 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
INGREDIENSER
- 3 store bagekartofler
- 2 spsk (25 g) Hellmann's Vegan mayonnaise
- 1 spsk (25 ml) olivenolie
- 1/2 løg hakket
- 2 spsk (20 g) majs
- 1 tsk (3 g) chili con carne - krydderiblanding
- 10 cherrytomater halverede
- 1 (200 g) kidneybønner på dåse skyllede og drænede
- 2 spsk (20 ml) vand
- 3 kviste (20 g) frisk koriander hakket
- 1 forårsløg
- 100 g Hellmann's Vegan mayonnaise
FREMGANGSMÅDE
-
Opvarm ovnen til 220 °C. Skyl kartoflerne og tør dem. Brug en gaffel eller en lille urtekniv til at stikke kartoflen mindst 10 gange på alle sider.
-
Læg kartoflen på en bageplade, og pensl den med Hellmann's Vegan mayonnaise. Drys lidt salt over, og bag dem i ca. 40 min.
-
Tilbered i mellemtiden vegansk chili con carne. Hæld 25 ml vand i en gryde. Tilsæt løg og bring i kog i et par minutter. Tilsæt bønner, majs, krydderiblanding, bring i kog og lad retten simre i 2 min. Tilsæt cherrytomater og kog i yderligere et par minutter.
-
Skær kartoflerne i halve og fyld dem med vegansk chili. Drys med forårsløg og koriander, og servér med et stænk Hellmann's® Vegan mayonnaise.
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|