INGREDIENSER
- 8 tortilla små
- 160 gram veganske kyllingestykker
- 1 spsk tacokrydderi
- 1/2 agurk tyndt skåret/høvlet
- 1 avocado tyndt skivet
- 1 rødløg tyndt skivet
- 1 gulerod skåret i små tern
- 1 dl Hellmann’s Avocado & Lime
- 3 spsk koriander friskhakket
- 1 1/2 lime saften
- 1 dl chunky salsa hot
- 1/2 tomat skåret I små stykker
- 1 dl kidneybønner kogte
- 1 tsk sukker
- 1/2 tsk salt
- 3 spsk olie
FREMGANGSMÅDE
-
Bland rødløg, sukker, salt og saften af 1 lime. Gnid de veganske kyllingestykker med blandingen og lad marinere i mindst 30 min.
-
Bland chunky salsa med tomatstykkerne, saften af 1/2 lime, kidneybønner og 3 spsk friskhakket koriander.
-
Steg de veganske kyllingestykker i olie og krydr med tacokrydderi. Steg stykkerne til de er gyldne og sprøde.
-
Varm en stegepande på høj varme og rist guleroden med 1 spsk olie og lidt salt.
-
Fordel alt i tortillabrødene og server med Hellman’s Avocado & Lime Sauce.