SLIDERS MED CHEDDAROST, HONNING OG SENNEPSMAYONNAISE

SLIDERS MED CHEDDAROST, HONNING OG SENNEPSMAYONNAISE

Sliders er små burgere som egner sig godt på en grillbuffé - for da har man jo plads til at smake på hele den andre fristende grillmaten også!
  • Forberedelsestid

    25 Minutes

  • Tilberedningstid

    10 Minutes

INGREDIENSER

  • 4 slidersburgere gerne vegetariske
  • 4 brioche miniburgerbrød
  • 4 skiver cheddarost
  • 2 skiver ananas i små tern
  • 2 store rødbeder i tynde skiver
  • 40 g grillede røde peberfrugter i skiver
  • salat
  • Honning- og sennepsmayonnaise: 1 dl Hellmann's mayonnaise
  • 2 spsk Maille dijonsennep
  • 2 spsk honning flydende
  • Avokadosalat: 75 g syltede agurker
  • 1 spsk Maille dijonsennep
  • 1 avocado
  • 1,5 tsk limejuice
  • 2 tsk hakket frisk koriander

FREMGANGSMÅDE

  1. Blend syltede agurker, avocado, limejuice, koriander og Maille Dijon Sennep i en blender til du har en grov avocadosalat

  2. Lav honning- og sennepmayonnaisen ved at blande Hellmann’s Mayonnaise, honning og Maille Dijon Sennep.

  3. Grill burgerne og varm burgerbrødene. Hvis du vil have cheddarost, skal du placere disse oven på burgerne, når du har vendt dem om.

  4. Del burgerbrødene. Smør bunden med avocadosalat og toppen godt med honning og sennepsmayonnaisen. Tilsæt burgere og top med det ønskede tilbehør.

  5. Server med ekstra avocadosalat og mayonnaise i dyppeskåle ved siden af. God fornøjelse!