Crispy Kyllingeburger med Kimchislaw

Prøv nye smage til din kyllingeburger – her med kimchislaw og Hellmann’s Garlic & Herbs Sauce!
  • Forberedelsestid

    20 Minutes

  • Tilberedningstid

    15 Minutes

INGREDIENSER

  • 4 kyllingebrystfileter
  • 1 1/2 dl Hellmann’s mayonnaise
  • 3 spsk vand
  • 3 dl panko rasp
  • 1 rødløg skrællet og tyndt skivet
  • 8 salatblade skyllede og plukkede
  • 4 burgerboller
  • Hellmann’s Garlic & Herb Sauce
  • olie til stegning
  • salt

Kimchislaw

  • 4 spsk Hellmann’s mayonnaise
  • 1 dl kimchi lage og kål
  • 1 gulerod revet
  • 2 dl hvidkål tyndt snittet
  • 4 salatløg hakkede
  • salt

FREMGANGSMÅDE

  1. Bland alle ingredienserne til kimchislaw sammen, smag til med salt.

  2. Bland 1 ½ dl Hellmann’s Mayo med vand og kom det i en dyb tallerken. Kom panko rasp i en anden tallerken. Salt kyllingebrystfileterne og vend dem derefter i mayonnaiseblandingen og sidenhen i pankoen. Tryk godt så pankoen sidder fast.

  3. Varm en pande med olie og steg de panerede brystfileter cirka 4 minutter på hver side, eller til kernetemperaturen er 70 grader.

  4. Rist burgerbollerne, læg salat, løg, kimchislaw og kyllingen på. Servér med Hellmann’s Garlic & Herb Sauce og sweet potato fries.