Grillspyd med kylling

Grillspyd med kylling

Marineret kylling og grøntsager på spyd tilberedt til perfektion med Hellmann’s Creamy Sweet Chili sauce.
  • Forberedelsestid

    40 Minutes

  • Tilberedningstid

    20 Minutes

INGREDIENSER

  • 3 spsk vegetabilsk olie
  • 1 spsk sojasauce
  • 1 lille fed hvidløg, finthakket
  • Saft af 1 lime
  • ½ tsk honning
  • 2 kyllingebrystfileter (150 g hver) skåret i tern
  • 1 rød peberfrugt skåret i store terninger
  • Hellmann Creamy Sweet Chili sauce

FREMGANGSMÅDE

  1. Bland olie, sojasauce, hvidløg, limesaft og honning.

  2. Kom kyllingetern og rød peberfrugt på spyddene, skift mellem kylling og peberfrugt.

  3. Hæld marinaden over, og marinér spyddene i 30 minutter.

  4. Grill kyllingespyddene, indtil de er gennemstegte.

  5. Servér satayspyddene med Hellmann’s Creamy Sweet Chili sauce.