Skip to:

Kåldeller med ingefærmayo
En lækker opskrift på kåldeller tilberedt af rødkål, løg og kartofler, som steges sprøde på en pande. Men du kan også udskifte ingredienserne med sæsonens rodfrugter og grøntsager – eller med rester, du har i køleskabet? Ingefærmayoen giver det lille ekstra til dine sprøde deller og har en frisk, lidt hot smag.
-
0 Minute
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
30 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
INGREDIENSER
- 150 g kartofler
- 150 g rødkål
- 1 lille rødløg
- 2 spsk rapsolie
- 1 tsk presset lime
- 1 tsk salt
- 1 knsp chiliflager
- 2 æg
- 2 spsk smør
- 1 spsk sesamfrø
- Ingefærmayo: 1 1/2 dl Hellmann's mayonnaise
- 2 1/2 tsk revet frisk ingefær
- 1/2 tsk salt
- Pynt: koriander
- Tilbehør: salat
FREMGANGSMÅDE
-
Ingefærmayo: Mayonnaisen vendes med ingefær og salt.
-
Skræl kartoflerne, og riv dem groft. Snit og hak kålen. Pil og hak løget, gem halvdelen af løget til pynt.
-
Svits kartofler, kål og løg i olie på en pande, og hæld limesaften over, så beholder kålen og løget sin flotte farve. Lad det stege i 5 min. Krydr med salt og chiliflager.
-
Pisk æggene sammen. Vend den stegte kartoffel-/kålblanding i æggemassen.
-
Steg små deller af dejen i smør ad flere omgange på en pande i ca. 2 min. på hver side. Drys sesamfrø på.
-
Server dine kåldeller varme og sprøde sammen med ingefærmayonnaisen. Pynt med de gemte rødløg og koriander. Serveres med en sprød salat.
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|