Skip to:
Skip to:
Want $1 off your next purchase? Sign Up Now
Forberedelsestid
30 Minutes
Tilberedningstid
0 Minute
Ingefærmayo: Mayonnaisen vendes med ingefær og salt.
Skræl kartoflerne, og riv dem groft. Snit og hak kålen. Pil og hak løget, gem halvdelen af løget til pynt.
Svits kartofler, kål og løg i olie på en pande, og hæld limesaften over, så beholder kålen og løget sin flotte farve. Lad det stege i 5 min. Krydr med salt og chiliflager.
Pisk æggene sammen. Vend den stegte kartoffel-/kålblanding i æggemassen.
Steg små deller af dejen i smør ad flere omgange på en pande i ca. 2 min. på hver side. Drys sesamfrø på.
Server dine kåldeller varme og sprøde sammen med ingefærmayonnaisen. Pynt med de gemte rødløg og koriander. Serveres med en sprød salat.