Veganske Tacos

Vores saucer passer perfekt til tacos! Prøv denne veganske variant med Hellmann’s Avocado & Lime.
  • Forberedelsestid

    10 Minutes

  • Tilberedningstid

    15 Minutes

INGREDIENSER

  • 8 tortilla små
  • 160 gram veganske kyllingestykker
  • 1 spsk tacokrydderi
  • 1/2 agurk tyndt skåret/høvlet
  • 1 avocado tyndt skivet
  • 1 rødløg tyndt skivet
  • 1 gulerod skåret i små tern
  • 1 dl Hellmann’s Avocado & Lime
  • 3 spsk koriander friskhakket
  • 1 1/2 lime saften
  • 1 dl chunky salsa hot
  • 1/2 tomat skåret I små stykker
  • 1 dl kidneybønner kogte
  • 1 tsk sukker
  • 1/2 tsk salt
  • 3 spsk olie

FREMGANGSMÅDE

  1. Bland rødløg, sukker, salt og saften af 1 lime. Gnid de veganske kyllingestykker med blandingen og lad marinere i mindst 30 min.

  2. Bland chunky salsa med tomatstykkerne, saften af 1/2 lime, kidneybønner og 3 spsk friskhakket koriander.

  3. Steg de veganske kyllingestykker i olie og krydr med tacokrydderi. Steg stykkerne til de er gyldne og sprøde.

  4. Varm en stegepande på høj varme og rist guleroden med 1 spsk olie og lidt salt.

  5. Fordel alt i tortillabrødene og server med Hellman’s Avocado & Lime Sauce.