Skip to:

Grøntsagsdip med røget rosenpebermayo
En meget enkel og lækker dip, som får en pebret og lidt blomsteragtig smag fra rosenpeberet, og paprikapulveret giver en fin røget smag. Perfekt til at dyppe valgfrie grøntsager i, men passer også godt til stegte rodfrugter og grøntsager.
-
0 Minute
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
15 Minutes
Prep Time
-
6 People
Serves
INGREDIENSER
- 2 dl Hellmann's Vegan mayonnaise
- 2 tsk knust rosenpeber
- 4 knsp røget paprika
- 1 knsp. salt
- Tilbehør: 1/2 blomkål
- 1 agurk
- 2 gulerødder
- 1 rød peberfrugt
FREMGANGSMÅDE
-
Bland mayonnaise, rosenpeber, paprika og salt.
-
Rens, og skær blomkålen i mindre buketter. Skær agurken i stave. Skræl gulerødderne, og skær dem i stave. Fjern kernerne, og skær peberfrugten i strimler.
-
Dyp grøntsagerne i mayonnaisen – mums!
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|