Skip to:

GRILLET MAJS MED HVIDLØGSMAYONNAISE
Frisk hvidløg og Hellmann’s Mayonnaise er et perfekt match til en skøn aioli. Passer til alt!
-
10 Minutes
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
5 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
INGREDIENSER
- 6 spsk Hellmann's Garlic mayonnaise
- 4 majskolber
- 4 tsk revet parmasan
- 2 tsk finhakket koriander
- 1 lime skåret i både
FREMGANGSMÅDE
-
Kog majskolberne i fem minutter, og lad dem stå i vandet, indtil de er klar til at grille.
-
Lige før grilning skal du fjerne majskoblerne fra vandet og tørre dem af.
-
Gnid derefter hvidløgs-mayonnaise på hver enkelt.
-
Krydre majskolberne med det ønskede krydderi (salt og peber anbefales) og grill dem i cirka fem minutter, indtil de får dejlige grillmærker.
-
Fjern majskoblerne fra grillen og drys med parmesan og koriander. Pres lime saft over inden servering.
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|