GRILLET MAJS MED HVIDLØGSMAYONNAISE OG LIME

GRILLET MAJS MED HVIDLØGSMAYONNAISE

Frisk hvidløg og Hellmann’s Mayonnaise er et perfekt match til en skøn aioli. Passer til alt!
  • 10 Minutes

    Cooking Time

  • Let

    Difficulty

  • 5 Minutes

    Prep Time

  • 4 People

    Serves

INGREDIENSER

  • 6 spsk Hellmann's Garlic mayonnaise
  • 4 majskolber
  • 4 tsk revet parmasan
  • 2 tsk finhakket koriander
  • 1 lime skåret i både

FREMGANGSMÅDE

  1. Kog majskolberne i fem minutter, og lad dem stå i vandet, indtil de er klar til at grille.

  2. Lige før grilning skal du fjerne majskoblerne fra vandet og tørre dem af.

  3. Gnid derefter hvidløgs-mayonnaise på hver enkelt.

  4. Krydre majskolberne med det ønskede krydderi (salt og peber anbefales) og grill dem i cirka fem minutter, indtil de får dejlige grillmærker.

  5. Fjern majskoblerne fra grillen og drys med parmesan og koriander. Pres lime saft over inden servering.

NÆRINGSSTOFFER

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving