Grov forårssalat med estragondressing

Grov forårssalat med estragondressing

Rigtig god forårssalat med Hellmanns mayonnaise.
  • Forberedelsestid

    15 Minutes

  • Tilberedningstid

    5 Minutes

INGREDIENSER

  • 1 bundt friske asparges
  • 1 bundt nye gulerødder med top
  • 1 pakke bimi (aspargesbroccoli)
  • 2 dl Hellmann's mayonnaise
  • 1 spsk estragoneddike
  • 1 tsk Maille dijonsennep
  • 1 bundt frisk estragon
  • salt og peber
  • 100 g fetaost

FREMGANGSMÅDE

  1. Knæk bunden af aspargesene og skræl gulerødder.

  2. Del gulerødder i halve eller kvarte på den lange led.

  3. Kog gulerødder, asparges og bimi i ½ minut i rigeligt salat vand.

  4. Kom straks de kogte grøntsager i isvand og lad dem køle af.

  5. Dup dem tørre i et rent viskestykke og fordel dem på et fad.

  6. Rør Hellmann’s mayonnaise med estragoneddike, dijonsennep og masser af finthakket estragon.

  7. Fordel dressingen over grønsagerne og top med smuldret feta og friske estragonblade