Skip to:

OPSKRIFT PÅ KARTOFFELSALAT MED ÆG
Denne nemme kartoffelsalat er med nye kartofler, rødløg, purløg og selvfølgelig Real Mayonnaise! Den er pyntet med blødkogte æg, der giver et lækkert og anderledes twist!
-
15 Minutes
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
15 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
INGREDIENSER
- 900 g nye kartofler
- 4 store æg fra fritgående høns
- 1 lille rødløg i tynde skiver
- 2 spsk friskklippet purløg
- 3 spsk Hellmann's mayonnaise
FREMGANGSMÅDE
-
KOG kartoflerne i ca. 15 minutter i en stor gryde med saltet vand, til de er møre. Hæld vandet fra, afkøl, og skær dem i halve eller kvarte.
-
KOG æg i kogende vand i 7 minutter, så de er blødkogte. Afkøl dem i koldt vand, pil dem, og sæt dem til side.
-
BLAND kartofler, rødløg og purløg i en stor skål. Rør Hellmann's® Real Mayonnaise i. Hæld det i en serveringsskål. Skær æggene i kvarte, og læg dem på toppen. Krydr godt med sort peber
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|