Skip to:

OPSKRIFT PÅ CREMET ONE POT MED GRØNTSAGER OG PASTA
Masser af friske grøntsager vendt med en rest pasta og en fyldig, lækker sauce af Real Mayonnaise, citronskal og parmesan. Så godt!
-
20 Minutes
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
10 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
INGREDIENSER
- 225 g cherrytomat
- 2 squash i skiver
- 2 spsk olivenolie delt
- 225 g frisk broccolibuket blancheret
- 450 g overskydende penne-pasta
- 3 spsk Hellmann's mayonnaise
- 3 spsk cremefraiche
- 0,6 dl revet Parmesan
- revet skal af 1 citron
- Basilikumblade (kan udelades)
FREMGANGSMÅDE
-
Opvarm ovnen til 200 °C. Læg cherrytomater og squash på en bageplade med kant, og dryp med 1 spsk. olie. Rist dem i 10-15 minutter, eller indtil tomaterne begynder at danne blærer.
-
OPVARM den resterende olie i en stor slip let-pande ved medium-høj varme. Tilsæt blancheret broccoli, ristede squash og tomater, pasta og lidt varmt vand, og lad det koge under omrøring, indtil pastaen er rygende varm.
-
RØR Hellmann's® Real Mayonnaise og cremefraiche i, og derefter parmesan, citronskal og evt. basilikum. Krydr evt. med salt og sort peber, og servér straks.
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|