Skip to:
Skip to:
Forberedelsestid
30 Minutes
Tilberedningstid
15 Minutes
Pak tofuen ind i et stykke køkkenrulle, og tryk forsigtigt for at fjerne overskydende vand. Lad den hvile på en tallerken i 10 minutter.
Tilsæt vegetabilsk olie og løg i en stor pande ved medium-høj varme, og tilbered den i 2-3 minutter.
Pak tofuen ud, og kom den på panden. Bryd tofuen i mindre stykker med en træske eller en gaffel. Tilbered den i 6 min.
Tilsæt de mexicanske krydderier, og rør godt rundt. Tilsæt Hellmann's Vegan mayonnaise, og rør godt rundt.
Løgene syltes ved at skære løgene i ringe og lægge dem i en skål. Rør eddike, salt og sukker i. Lad hvile i 10 min.
Opvarm ovnen til 220 °C for at riste græskarrene. Læg bagepapir på en stor bageplade, og tilsæt lidt olie, salt og peber til græskarternene. Rist dem i 15 min.
Kom først Hellmann's® Vegan mayonnaise på tacoerne. Tilsæt rørt tofu, ristet græskar, avocadoskiver, sorte bønner, korianderblade og servér med syltede løg. Afslut med et par dråber lime. Velbekomme!