Vegansk mexicansk tofu-taco

Vegansk mexicansk tofu-taco

Har du lyst til mexicansk, men helst noget let og plantebaseret? Disse tacoer er nemme at samle og fulde af smag med avocado, lime og syltede løg.
  • Forberedelsestid

    30 Minutes

  • Tilberedningstid

    15 Minutes

INGREDIENSER

  • 6 majs eller hvedemelstortillas
  • 1 pakke silken tofu
  • Mexicansk eller taco krydderi
  • 2 spsk (20 ml) vegetabilsk olie
  • 3 spsk (45 g) Hellmann's Vegan mayonnaise
  • 1/2 løg

Til syltede rødløg

  • 1 rødløg
  • 100 ml eddike
  • 1 knivspids salt
  • 1 knivspids sukker

Til pynt

  • 1 lille stykke (100 g) græskar skåret i trekanter (eller en sød kartoffel)
  • 1/2 avocado i skiver
  • 2 kviste koriander
  • 1 sorte bønner på dåse
  • 1 lime

FREMGANGSMÅDE

  1. Pak tofuen ind i et stykke køkkenrulle, og tryk forsigtigt for at fjerne overskydende vand. Lad den hvile på en tallerken i 10 minutter.

  2. Tilsæt vegetabilsk olie og løg i en stor pande ved medium-høj varme, og tilbered den i 2-3 minutter.

  3. Pak tofuen ud, og kom den på panden. Bryd tofuen i mindre stykker med en træske eller en gaffel. Tilbered den i 6 min.

  4. Tilsæt de mexicanske krydderier, og rør godt rundt. Tilsæt Hellmann's Vegan mayonnaise, og rør godt rundt.

  5. Løgene syltes ved at skære løgene i ringe og lægge dem i en skål. Rør eddike, salt og sukker i. Lad hvile i 10 min.

  6. Opvarm ovnen til 220 °C for at riste græskarrene. Læg bagepapir på en stor bageplade, og tilsæt lidt olie, salt og peber til græskarternene. Rist dem i 15 min.

  7. Kom først Hellmann's® Vegan mayonnaise på tacoerne. Tilsæt rørt tofu, ristet græskar, avocadoskiver, sorte bønner, korianderblade og servér med syltede løg. Afslut med et par dråber lime. Velbekomme!