Skip to:

Vegansk mexicansk tofu-taco
-
15 Minutes
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
30 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
INGREDIENSER
- 6 majs eller hvedemelstortillas
- 1 pakke silken tofu
- Mexicansk eller taco krydderi
- 2 spsk (20 ml) vegetabilsk olie
- 3 spsk (45 g) Hellmann's Vegan mayonnaise
- 1/2 løg
Til syltede rødløg
- 1 rødløg
- 100 ml eddike
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids sukker
Til pynt
- 1 lille stykke (100 g) græskar skåret i trekanter (eller en sød kartoffel)
- 1/2 avocado i skiver
- 2 kviste koriander
- 1 sorte bønner på dåse
- 1 lime
FREMGANGSMÅDE
-
Pak tofuen ind i et stykke køkkenrulle, og tryk forsigtigt for at fjerne overskydende vand. Lad den hvile på en tallerken i 10 minutter.
-
Tilsæt vegetabilsk olie og løg i en stor pande ved medium-høj varme, og tilbered den i 2-3 minutter.
-
Pak tofuen ud, og kom den på panden. Bryd tofuen i mindre stykker med en træske eller en gaffel. Tilbered den i 6 min.
-
Tilsæt de mexicanske krydderier, og rør godt rundt. Tilsæt Hellmann's Vegan mayonnaise, og rør godt rundt.
-
Løgene syltes ved at skære løgene i ringe og lægge dem i en skål. Rør eddike, salt og sukker i. Lad hvile i 10 min.
-
Opvarm ovnen til 220 °C for at riste græskarrene. Læg bagepapir på en stor bageplade, og tilsæt lidt olie, salt og peber til græskarternene. Rist dem i 15 min.
-
Kom først Hellmann's® Vegan mayonnaise på tacoerne. Tilsæt rørt tofu, ristet græskar, avocadoskiver, sorte bønner, korianderblade og servér med syltede løg. Afslut med et par dråber lime. Velbekomme!
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|