Forårskartoffelsalat

Forårskartoffelsalat

Forårskartoffelsalat er perfekt til Hellmanns mayonnaise
  • Forberedelsestid

    20 Minutes

  • Tilberedningstid

    20 Minutes

INGREDIENSER

  • 1 kg kogte og pillede aspargeskartofler
  • 1 spsk limesaft
  • 1 spsk sukker
  • 1 løg, finthakket
  • 6 syltede drueagurker, skåret i små terninger
  • 1 dl Hellmann's mayonnaise
  • 2 tsk Maille dijonsennep
  • 1 dl tykmælk, cremefraiche 18% eller Ymer
  • salt og peber
  • 1 bundt forårsløg
  • 150 g friske grønne asparges

FREMGANGSMÅDE

  1. Skær kartoflerne i skiver eller tern.

  2. Bland limesaft og sukker og tilsæt finthakket løg, drueagurker.

  3. Rør Hellmann’s mayonnaise og Maille dijonsennep sammen med blandingen og tilsæt tykmælk.

  4. Smag til med salt og peber.

  5. Vend kartofler og hakket forårsløg i.

  6. Kog asparges i ½ minut og kom dem straks i iskoldt vand så de bevarer den flotte, grønne farve. Skær asparges i mindre stykker og vend dem i kartoffelsalaten.