HELLMANN'S

100 år med god smag

I 100 år har vi arbejdet med at fremstille mayonnaise af højeste kvalitet. Vi kan med stolthed sige, at Hellmann's mayonnaise er amerikanernes nr. 1. I dag har Hellmann's lækre produkter, fra forskellige typer af mayonnaise til dressinger og saucer. Alt for at give en spiseskefuld glæde og inspiration til din hverdagsmad. Uanset om det er til middag, grill, picnic eller bare det at snuppe noget i farten.Produkter fremstillet af enkle og naturlige ingredienser

 

 

Vi på Hellmann's elsker god mad, og vi er overbevist om, at god mad skal fremstilles af de fineste ingredienser. Derfor har vi valgt at gøre vores produkter med enkle og naturlige ingredienser: æg fra frilandshøns, solmodne tomater og olie rig på Omega-3.

 

Så vidt vi overhovedet kan, bruger vi råvarer, der fremmer en bæredygtig udvikling, og vi er altid på udkig efter nye måder at minimere vores miljøpåvirkning. Vil du vide mere?Få mest muligt ud af din madlavning

 

 

Al mad smager bedre med Hellmann's, men vidste du, at du også kan bruge Hellmann's i din madlavning?

 

Hellmann's er en overraskende god ingrediens i forretter, hovedretter og endda desserter, og vil gøre maden sjovere og mere spændende. Tjek de fantastiske opskrifter her.

Find ud af mere om Hellmann's

3487-1082728-teaser packshot dk 378x253 products thumb

Udforsk en mayo, der ikke er til at tage fejl af.

 

PRODUKTER

3487-1082736-teaser burger 378x253 recipes thumb

Bliv inspireret til at give din burger et twist eller få opskriften på nye, spændende muligheder - naturligvis med verdens bedste mayo.

OPSKRIFTER