BÆREDYGTIGHED

Et fokusområde for Hellmann's

Bæredygtigt dyrket Olie

Hellmann' s har et mangeårigt engagement i bæredygtighed og i at drive forretning på en ansvarlig måde. Mere end 100 år efter, at Richard Hellmann åbnede sin Deli i New York, har vi hos Hellmann’s fortsat brugt premium ingredienser for at sikre en høj kvalitet på vores produkter. At producere gode produkter handler om meget mere end bare god smag. Vi gør alt, hvad vi kan for at udvikle vores produkter, og samtidig bidrage til et bedre miljø, og derfor vælger vi ingredienser fra bæredygtige kilder.

Hellmann’s globale mål er, at vores produkter i 2020 skal indeholde 100% bæredygtigt produceret olie og 100% æg fra frilandshøns.Olie: Hos Hellmann’s Danmark er vi engagerede i at skabe velsmagende produkter med hjælp fra ingredienser af høj kvalitet. Vi samarbejder med landsmænd for at sikre, at de gårde, vi får vores afgrøder fra, er dedikeret i bæredygtige og ansvarsfulde landbrugsmetoder, der bevarer og beskytter jorden. Vi arbejder for at sikre, at de landmand, som dyrker afgrøder til vores olie, er bekræftet som bæredygtige landmænd. Det vil sige de er i overensstemmelse med vores ”Sustainable Agriculture Code”, som du kan finde her.

Vores produktion af olie er baseret på en balanceret værdikæde. Balancen giver mulighed for, at blande bæredygtigt rapsolie – som vi kan spore tilbage til dens oprindelse – med konventionel rapsolie. Denne fremgangsmåde opfordrer industrien til at bevæge sig i retning af bæredygtige landbrugsmetoder uden yderligere kompleksitet forbundet med at afskille mindre mængder af materiale.

Det betyder, at Hellmann’s kun køber bæredygtigt rapsolie, men på fabrikken blandes den med konventionel rapsolie. Denne blanding er herefter brugt til at fremstille vores lækre mayonnaise.Æg: Vi går op i dyrevelfærd, og derfor er de æg, der bruges til Hellmann’s mayonnaise, fremstillet af 100% frilandsæg. Dette betyder, at hønsene har adgang til et stort udeareal med planter og græs.Hvad betyder bæredygtig produktion?

Bærdygtigt landbrug betyder at dyrke landbrug på måder, der opretholder jorden, minimerer vand- og gødningsforbrug, beskytter biodiversiteten og forbedrer landmændenes levebrød. Da Hellmann’s begyndte at arbejde med dette, var der ingen fælles definition for, hvad bæredygtig landbrug indebærer. Derfor valgte vi, at være banebrydere inden for dette, og udarbejdede ”Sustainable Agriculture” program, som har defineret retningslinjer for vores leverandører, så vi sikrer os, at alle de råvarer vi benytter til fremstilling af vores produkter er bæredygtigt produceret. Vi har forpligtet os til, at i 2020, vil 100% af vores afgrøder være bæredygtigt produceret. Fnd mere information om Unilevers ”Sustainable Agriculture” kode, og lær' mere om Unilevers tilgang til bæredygtighed her.Hvad er ”Sustainable Agriculture koden?

Grundlaget for Unilevers bæredygtighed er Unilevers ”Sustainable Agriculture Code” (SAC). Koden definerer bæredygtigt landbrug ved at opstille retningslinjer, der omhandler 11 emner: landbrugskemikalier og brændstoffer; jord; vand; biodiversitet; energi; spild; social og menneskelig kapital; dyrevelfærd; værdikæden og lokale økonomi; løbende forbedringer og målinger.

Leverandørerne og landmændene bag Hellmann’s ingredienser bliver certificeret i bæredygtigt langbrug, når de opfylder nedenstående krav:

 

1. Principperne for Unilever SAC

2. Tredje parts certificering, der er anerkendt af Unilever, og som overholder interne principper og praksis for bæredygtig landbrug.

Find ud af mere om Hellmann's

3487-1082745-teaser 04 histoire thumb 0.tif\3487-1082745-teaser 04 his

Kender du vores 100 år lange historie bag Hellmann's brandet? Hvis ikke, så læs med her.

HISTORIE