Ofte stillede spørgsmål

a

 • Al mad smager bedre med Hellmann's og du kan endda også bruge Hellmann's i din madlavning. Vi har masser af lækre opskrifter. Hellmann's er en overraskende god ingrediens, i forretter, hovedretter og endda desserter, og vil skabe sjovere og mere spændende smage i dine retter.

 • På denne hjemmeside finder du mange opskrifter, hvor du enten kan bruge Real eller Light. For at få de bedste resultater, anbefaler vi at du følger anvisningerne og kun bruger den Hellmann's variant som står i opskriften.

 • Vi vælger kun den bedste kvalitet og naturlige ingredienser til vores mayonnaise . Hellmann's mayonnaise er lavet af vegetabilske olier, æg fra frilandshøns , citronsaft eller vineddike, vand og en knivspids salt. Vi blander ingredienserne sammen til en cremet og velsmagende blanding - den perfekte ingrediens for at tilsæte smag og tekstur til dine opskrifter.

 • Ja, vi kun bruger æg fra frilandshøns i vores mayonnaise. Vi tænker både på dyrens velfærd og til at tilbyde produkter af høj kvalitet.

 • En portion på 15 ml almindelig mayonnaise indeholder omkring 100 kalorier, svarende til 5 % af dit daglige fedt behov. Let mayonnaise indeholder færre kalorier (40 kcal), og er omkring 2 % af dit daglige kalorieindtag.

 • En spiseskefuld (15 ml) er fint. Prøv det til en salat eller i stedet for smør på bagt kartoffel. Eller endnu bedre - brug det i en af vores fantastiske burger opskrifter!

 • Vores produkter indeholder masser af smag, så der er ikke behov for ekstra salt i madlavningen. Hellmann's Real Mayonnaise indeholder ca. 0225 g salt per portion, mindre end 5 % af den anbefalede daglige indtag af natrium/salt.

 • Nej. En portion Real Mayonnaise indeholder en meget lille mængde æg (mindre end et halvt æg pr 250 ml mayonnaise). Desuden er det videnskabeligt bevist, at det kolesterol vi indtager gennem mad (som æg) har en meget lille effekt på kolesterolindholdet i blodet.

 • Mættet fedt og transfedtsyrer er "dårlige fedtstoffer", fordi de kan høje dit kolesterol. Du finder dem primært i produkter, der kommer fra dyr. Umættede fedtstoffer, enkeltumættet og flerumættet er "gode fedtstoffer", der er gode for din krop og holder hjertet sundt. Disse findes primært i vegetabilske olier, som Hellmann's mayonnaise er lavet af.

 • Omega-3 er gode fedtstoffer såsom i linolie, rapsolie og sojabønneolie. Omega-3 er nødvendigt for et godt helbred og et sundt hjerte. Hellmann's mayonnaise er fremstillet af disse olier og indeholder signifikante mængder af vital Omega-3.

 • Alle flasker indholder information om 'sidste anvendelsesdato" med information om opbevaring og holdbarhed. Disse vil fortælle dig, når mayonnaisen skal spises. Hvis datoen er overskredet, bør du kassere produktet. Hellmann's mayonnaise kan opbevares ved stuetemperatur indtil den åbnes, derefter skal den opbevares i køleskabet.

 • Mayonnaise er lavet af æg, olivenolie, vineddike og krydderier. Så det er i orden at spise mayonnaise, hvis du spiser æg. Du kan også prøve vores veganske mayonnaise.