INGREDIENSER
- 4 æg
- 2 spsk cremefraiche 18% eller Ymer
- 2 spsk Hellmann's mayonnaise
- 2 spsk kapers
- 6-7 cornichoner
- 1/2 rødløg
- 1 tsk karrypulver
- evt. tørrede chiliflager
- salt og peber
- 1 bundt purløg
FREMGANGSMÅDE
-
Kog æggene i 7 minutter og lad dem straks køle helt af i iskoldt vand.
-
Rør i cremefraichen til den er glat og ensartet og rør derefter Hellmann’s mayonnaise i.
-
Hak kapers groft og kom dem i dressingen.
-
Hak cornichoner og rødløg fint og vend dem i. Smag til med karry, salt, peber og chiliflager.
-
Pil æggene og skær dem i tern. Du kan bruge en æggedeler. Del ægget på den ene led, vend det på tværs og del det på den anden led.
-
Vend de hakkede æg og finthakket purløg (gem lidt til at pynte med) i dressingen og stil æggesalaten i køleskabet til du skal bruge den.
-
Servér med godt rugbrød eller som en fyldig karrysalat til en god sild.