Æggesalat med karry og kapers

Prøv æggesalat med karry og kapers med Hellmanns mayonnaise - Mad smager bedre med Hellmann's.

Forberedelsestid

10 min

Tilberedningstid

7 min

INGREDIENSER

  • 4 æg
  • 2 spsk cremefraiche 18% eller Ymer
  • 2 spsk Hellmann's mayonnaise
  • 2 spsk kapers
  • 6-7 cornichoner
  • 1/2 rødløg
  • 1 tsk karrypulver
  • evt. tørrede chiliflager
  • salt og peber
  • 1 bundt purløg

FREMGANGSMÅDE

  • Kog æggene i 7 minutter og lad dem straks køle helt af i iskoldt vand.

  • Rør i cremefraichen til den er glat og ensartet og rør derefter Hellmann’s mayonnaise i.

  • Hak kapers groft og kom dem i dressingen.

  • Hak cornichoner og rødløg fint og vend dem i. Smag til med karry, salt, peber og chiliflager.

  • Pil æggene og skær dem i tern. Du kan bruge en æggedeler. Del ægget på den ene led, vend det på tværs og del det på den anden led.

  • Vend de hakkede æg og finthakket purløg (gem lidt til at pynte med) i dressingen og stil æggesalaten i køleskabet til du skal bruge den.

  • Servér med godt rugbrød eller som en fyldig karrysalat til en god sild.