Aubergine og Zucchini Sandwich

Et plantebaseret bud på en klassisk sandwich!
  • Forberedelsestid

    5 Minutes

  • Tilberedningstid

    5 Minutes

INGREDIENSER

  • 2 skiver surdejsbrød
  • 2 spsk Hellmann's Vegan mayonnaise
  • 4 skiver grillet aubergine
  • 4 skiver grillet zucchini
  • 2 skiver tomat
  • 1 spsk olivenolie
  • 50 gram rucola
  • Tørrede urter efter eget valg

FREMGANGSMÅDE

  1. Skær aubergine og zucchini i ensartede skiver, cirka ½ cm i tykkelse.

  2. Kom lidt olivenolie på grøntsagerne og grill dem på en grill- eller stegepande, kom evt. lidt tørrede urter eller røget paprika på efter behag.

  3. Sautér tomaterne et minuts tid på den samme pande.

  4. Smør den veganske mayonnaise på begge de ristede brødskiver. Kom de grillede grøntsager, tomater og rucola imellem.