Aubergine og Zucchini Sandwich

Et plantebaseret bud på en klassisk sandwich!

Forberedelsestid

5 min

Tilberedningstid

5 min

INGREDIENSER

  • 2 skiver surdejsbrød
  • 2 spsk Hellmann's Vegan mayonnaise
  • 4 skiver grillet aubergine
  • 4 skiver grillet zucchini
  • 2 skiver tomat
  • 1 spsk olivenolie
  • 50 gram rucola
  • Tørrede urter efter eget valg

FREMGANGSMÅDE

  • Skær aubergine og zucchini i ensartede skiver, cirka ½ cm i tykkelse.

  • Kom lidt olivenolie på grøntsagerne og grill dem på en grill- eller stegepande, kom evt. lidt tørrede urter eller røget paprika på efter behag.

  • Sautér tomaterne et minuts tid på den samme pande.

  • Smør den veganske mayonnaise på begge de ristede brødskiver. Kom de grillede grøntsager, tomater og rucola imellem.