Blinis med laks, røg og rogn

Rigtig gode blinis med laks, rygeost og rogn

Forberedelsestid

15 min

Tilberedningstid

15 min

INGREDIENSER

  • 100 g rygeost uden kommen
  • 3 spsk Hellmann's mayonnaise
  • salt og groftkværnet peber
  • 1/2 økocitron, revet skal og saft
  • 6 radiser
  • 2 spsk finthakket dild
  • 12 færdiglavede blinis
  • 12 skiver røget laks
  • 50 g ørredrogn eller stenbiderrogn
  • Frisk kørvel

FREMGANGSMÅDE

  • Rør rygeosten til den er blød og uden klumper. Rør Hellmann’s mayonnaise i og smag til med salt og peber, revet citronskal og -saft.

  • Skær radiser i små tern og bland dem i rygeostcremen sammen med den finthakkede dild.

  • Kom lidt rygeostcreme på de færdiglavede blinis og fordel laksen herpå.

  • Top med rygeostcreme, friske kørvelblade og et drys groftkværnet peber og revet citronskal.