Cæsarsalat med Grillet Peberfrugt

Hellmann’s Parmesan & Garlic løfter enhver salat. Prøv denne supergode cæsarsalat

Forberedelsestid

10 min

Tilberedningstid

20 min

INGREDIENSER

  • 1/2 dl Parmesan-ost, revet
  • 2 dl Hellmann’s Parmesan & Garlic Sauce
  • citronsaft
  • salt
  • sort peber stødt eller friskkværnet

Garnering

  • 1 dl peberfrugt grillet eller ristet
  • 1 spsk madolie
  • 400 gram kyllingebrystfilet eller vegetarisk alternativ
  • 1/2 dl græskarkerner ristede
  • 1/2 dl solsikkekerner ristede
  • 1 dl parmesanost i flager
  • croutoner
  • 2 hoveder Romainesalat

FREMGANGSMÅDE

  • Pluk salaten, skyl og dræn i et dørslag, eller anvend en salatslynge.

  • Varm en stegepande med madolie på høj varme og steg kyllingen til den er mør og gyldensprød.

  • Bland den revne parmesan med Hellmann’s Parmesan & Garlic. Smag til med citronsaft, salt og sort peber.

  • Bland salaten og den grillede peberfrugt sammen med dressingen og læg kyllingen i. Portionsanret i 4 dybe tallerkener.

  • Garnér med ristede græskar- og solsikkekerner, parmesanflager og brødcroutoner.