INGREDIENSER
- 1/2 dl Parmesan-ost, revet
- 2 dl Hellmann’s Parmesan & Garlic Sauce
- citronsaft
- salt
- sort peber stødt eller friskkværnet
Garnering
- 1 dl peberfrugt grillet eller ristet
- 1 spsk madolie
- 400 gram kyllingebrystfilet eller vegetarisk alternativ
- 1/2 dl græskarkerner ristede
- 1/2 dl solsikkekerner ristede
- 1 dl parmesanost i flager
- croutoner
- 2 hoveder Romainesalat
FREMGANGSMÅDE
-
Pluk salaten, skyl og dræn i et dørslag, eller anvend en salatslynge.
-
Varm en stegepande med madolie på høj varme og steg kyllingen til den er mør og gyldensprød.
-
Bland den revne parmesan med Hellmann’s Parmesan & Garlic. Smag til med citronsaft, salt og sort peber.
-
Bland salaten og den grillede peberfrugt sammen med dressingen og læg kyllingen i. Portionsanret i 4 dybe tallerkener.
-
Garnér med ristede græskar- og solsikkekerner, parmesanflager og brødcroutoner.